We support the quality of working life

Locaties

Bij u in de regio

Toegankelijk
Om onze dienstverlening toegankelijk te maken en dichtbij de cliënt aan te bieden werken wij op verschillende locaties in Nederland. Kenmerkend voor onze locaties is de plezierige en sfeervolle atmosfeer. Naast de begeleidingen en trainingen op onze locaties werken wij ook steeds vaker als bedrijfspsycholoog in-huis bij organisaties.

Indeling
Ons secretariaat (centrale planning, administratie en management) is gecentraliseerd in Utrecht. Onze psychologen werken vanuit 4 regio's: Utrecht/Arnhem, Den Haag/Rotterdam/Amsterdam, Eindhoven/Maastricht/Breda/Goesen en Noord-Nederland. 


 

Openingstijden 
Voor planningen, aanmeldingen en algemene vragen is het centrale secretariaat van Ascender geopend en telefonisch/per mail bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Voor medewerkers van bedrijven, die een overeenkomst hebben met onze EAP services 'VerzekerdVitaal', zijn wij 24/7 bereikbaar via 0800-3277378.

Aangepaste openingstijden 2015
Kerstavond (24 december) - vanaf 15.00 uur gesloten
1e en 2e kerstdag (25 en 26 december) - gesloten
Oudejaarsdag (31 december) - vanaf 12.00 uur gesloten

Gerelateerd nieuws
Recente ontwikkelingen, interviews & ervaringen

Impulsief gedrag leren ombuigen

11-02-2019

Klinisch psycholoog-psychotherapeut Dick Freriks deelt in zijn columns zijn ervaringen vanuit de praktijk van de arbeids- en gezondheidspsychologie. Deze keer "hoe voorkom je dat je pannetje overkookt?"

Lees meer

Millennial krijgt energie van een goede werksfeer

11-02-2019

Millennials vinden het moeilijk om te gaan met bureaucratie en met besluiten die van bovenaf genomen worden. Driekwart van deze generatie geeft aan hierdoor ‘onnodig veel energie’ te verliezen en zich onmachtig te voelen. Dat blijkt uit Millennial Onderzoek 2018.

Lees meer

Interventies vanuit complimenten

11-02-2019

Klinisch psycholoog-psychotherapeut Dick Freriks deelt in zijn columns zijn ervaringen vanuit de praktijk van de arbeids- en gezondheidspsychologie. 

Lees meer

De kwetsbare positie van mantelzorgers

11-02-2019

Klinisch psycholoog-psychotherapeut Dick Freriks deelt in zijn columns zijn ervaringen vanuit de praktijk van de arbeids- en gezondheidspsychologie. 

Lees meer

Experimenten met prikkelarme omgeving

11-02-2019

Er is grote behoefte aan prikkelarme omgevingen. Daarmee zijn nu experimenten gestart, zoals een supermarkt in Sint-Michielsgestel die een uur prikkelarm winkelen aanbiedt of een prikkelarme rondleiding in het Van Abbemuseum in Eindhoven. Lees meer:

Hoe houd je je medewerkers geestelijk gezond?

11-02-2019

De Vlaamse koepelorganisatie van ziekenhuizen en zorginstellingen wil een EHBO-cursus voor psychische klachten invoeren op scholen en bedrijven om geestelijk gezond te blijven. “Symptomen leren herkennen om te voorkomen dat klachten uitmonden in een depressie – dit concept lijkt op wat wij al jaren bedrijfstakspecifiek doen”, zegt Patricia van Casteren, als psycholoog werkzaam bij Ascender.

Lees meer

Feiten en fictie over burn-out op een rij

11-02-2019

Dit artikel ontrafelt wat er wel en niet klopt over een burn-out. Want neemt het aantal burn-outs nu daadwerkelijk wel toe? Je leest het hier.

Lees meer