We support the quality of working life.

VerzekerdVitaal

Employee Assistance Services van Ascender

Eerste Employee Assistance Service Provider in Nederland
VerzekerdVitaal van Ascender is de eerste Employee Assistance Service Provider in Nederland en bestuurslid en medeoprichter van de EAEF.

VerzekerdVitaal: Employee Assistance Services van Ascender
Ascender gelooft in het belang van goed werk en biedt ter ondersteuning hiervan geintegreerde op maat gemaakte (EAP) programma's aan organisaties, die medewerkers ondersteunen bij het hanteren van impactvolle gebeurtenissen in hun leven. Ascender heeft deze Employee assistance services georganiseerd binnen VerzekerdVitaal. Verantwoordelijk voor VerzekerdVitaal is Drs. Igor Moll (A&O/A&G psycholoog).

Klanten
VerzekerdVitaal van Ascender is al jarenlang vaste (in-company) partner voor vele organisaties en draagt daarmee bij aan de Quality of Working Life van betreffende organisaties..

Ervaren professionals
VerzekerdVitaal werkt met de professionals van Ascender uitgebreid met diverse specialisten op het gebied van work/life issues en aanverwante diensten zoals bewegings- en voedingsdeskundigen. Velen zijn al jaren aan VerzekerdVitaal verbonden. 

Gerelateerd nieuws
Recente ontwikkelingen, interviews & ervaringen

Impulsief gedrag leren ombuigen

11-02-2019

Klinisch psycholoog-psychotherapeut Dick Freriks deelt in zijn columns zijn ervaringen vanuit de praktijk van de arbeids- en gezondheidspsychologie. Deze keer "hoe voorkom je dat je pannetje overkookt?"

Lees meer

Millennial krijgt energie van een goede werksfeer

11-02-2019

Millennials vinden het moeilijk om te gaan met bureaucratie en met besluiten die van bovenaf genomen worden. Driekwart van deze generatie geeft aan hierdoor ‘onnodig veel energie’ te verliezen en zich onmachtig te voelen. Dat blijkt uit Millennial Onderzoek 2018.

Lees meer

Interventies vanuit complimenten

11-02-2019

Klinisch psycholoog-psychotherapeut Dick Freriks deelt in zijn columns zijn ervaringen vanuit de praktijk van de arbeids- en gezondheidspsychologie. 

Lees meer

De kwetsbare positie van mantelzorgers

11-02-2019

Klinisch psycholoog-psychotherapeut Dick Freriks deelt in zijn columns zijn ervaringen vanuit de praktijk van de arbeids- en gezondheidspsychologie. 

Lees meer

Experimenten met prikkelarme omgeving

11-02-2019

Er is grote behoefte aan prikkelarme omgevingen. Daarmee zijn nu experimenten gestart, zoals een supermarkt in Sint-Michielsgestel die een uur prikkelarm winkelen aanbiedt of een prikkelarme rondleiding in het Van Abbemuseum in Eindhoven. Lees meer:

Hoe houd je je medewerkers geestelijk gezond?

11-02-2019

De Vlaamse koepelorganisatie van ziekenhuizen en zorginstellingen wil een EHBO-cursus voor psychische klachten invoeren op scholen en bedrijven om geestelijk gezond te blijven. “Symptomen leren herkennen om te voorkomen dat klachten uitmonden in een depressie – dit concept lijkt op wat wij al jaren bedrijfstakspecifiek doen”, zegt Patricia van Casteren, als psycholoog werkzaam bij Ascender.

Lees meer

Feiten en fictie over burn-out op een rij

11-02-2019

Dit artikel ontrafelt wat er wel en niet klopt over een burn-out. Want neemt het aantal burn-outs nu daadwerkelijk wel toe? Je leest het hier.

Lees meer